ابراز نگرانی رئیس پارلمان اروپا از اعتصاب غذای 2 ماهه زندانیان کرد

02.06.2013

رئیس پارلمان اروپا درباره وضعیت زندانیان کرد که در حمایت از رهبر پ ک ک اعتصاب غذای دو ماهه کرده‌اند،‌ ابراز نگرانی کرد.
 به گزارش سایت موکریان و به نقل از خبرگزاری «یونایتدپرس اینترنشنال»، «مارتین شولتز» رئیس پارلمان اروپا امروز سه شنبه در نامه ای به «سعدالله ارگین» وزیر دادگستری ترکیه، درباره وضعیت زندانیان کرد در ترکیه که برخی از آنها نمایندگان پارلمان هستند و اعتصاب غذا کرده اند، ابراز نگرانی کرد.
شولتز در این نامه، از مقامات ترکیه ای خواست تا درباره در دسترس بودن خدمات مربوط به مراقبت های پزشکی برای این معترضان زندانی اطمینان حاصل کند.
رئیس پارلمان اروپا در ادامه نامه خود اینطور نوشته است که: من از اعتصاب کنندگان غذا می خواهم تا به اقدامی که زندگی آنها را در معرض خطر قرار داده است، پایان دهند و به گفت‌وگوی سیاسی به عنوان راهی برای پیشبرد درخواست های خود رجوع کنند.
در این خبر آمده است که قانونگذاران ترکیه ای هفته گذشته اعلام کردند که آنها به منظور اعمال فشار به مقامات این کشور جهت پایان بخشیدن به انزوای «عبدالله اوجالان» رهبر حزب کارگران کردستان به اعتصاب دو ماهه حدود 700 زندانی این کشور ملحق خواهند شد.
بر اساس این خبر، رهبر پ ک ک در حال گذراندن دوران حبس ابد و وکلای او به مدت 15 ماه است که نتوانسته اند موکل خود را ملاقات کنند.


0

یک شهروند کورد به محاربه متهم شد
بی‌خبری مطلق از سرنوشت مسعود کردپور، سردبیر آژانس خبری موکریان
رهایی یک زندانی از اعدام پس از ٢٣ سال در ارومیه
مرگ یک کارگر در ارومیه حین انجام کار
تجمع اعتراض شماری از فعالان حقوق زنان در سنندج
کشته شدن یک کولبر بر اثر تیراندازی در مناطق مرزی بانه