تظاهرات در اقلیم کردستان به نفع حزب دمکرات کردستان است

19.10.2015 06:01:30

نماینده جنبش تغییر (گوران) در مجلس عراق گفت که حزب وی اسنادی در اختیار دارد که ثابت می‌کند تظاهرات در اقلیم کردستان به نفع حزب دمکرات کردستان (پارتی) و به خاطر ابقای مسعود بارزانی در منصب ریاست اقلیم برگزارشده است


به گزارش آژانس خبری موکریان، سروه عبدالواحد در گفتگو با شبکه تلویزیونی «السومریه» افزود: «ما اسناد و مدارکی در اختیار داریم که منفعت حزب دمکرات کردستان را در متشنج شدن اوضاع اقلیم کردستان و ابقای مسعود بارزانی در منصب ریاست اقلیم به اثبات می‌رساند.»

عبدالواحد با متهم کردن پارتی به سوءاستفاده از موضوع حقوق کارمندان اقلیم کردستان برای فشار آوردن به برخی از احزاب سیاسی کردستانی برای پذیرش ابقای مسعود بارزانی در منصب خود، افزود: کارمندان اقلیم کردستان چهار ماه است که حقوق خود را دریافت نکرده‌اند و این در حالی است که اربیل همچنان به صادرات نفت خود و امضاء توافقنامه‌های نفتی با شرکت‌های بین‌المللی ادامه می‌دهد.

وی تاکید کرد: درآمدهای دو ماه گذشته دولت اقلیم کردستان از صادرات نفت بالغ‌بر 850 میلیون دلار بوده است.

0

یک شهروند کورد به محاربه متهم شد
بی‌خبری مطلق از سرنوشت مسعود کردپور، سردبیر آژانس خبری موکریان
رهایی یک زندانی از اعدام پس از ٢٣ سال در ارومیه
مرگ یک کارگر در ارومیه حین انجام کار
تجمع اعتراض شماری از فعالان حقوق زنان در سنندج
کشته شدن یک کولبر بر اثر تیراندازی در مناطق مرزی بانه